Ny frisyr inför resan

Ny frisyr inför resan

Hejsan och god morgon och varmt välkomna till min blogg. Innan jag åkte till fjällen klippte jag mig hos min frisör i Linköping. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med henne. Hon har gjort ett fantastiskt jobb och det har hon alltid gjort. Det är ju därför jag fortsätter att komma tillbaka. Ibland kan det gå för länge innan jag går dit men när man ska resa bort vill man såklart vara fin i håret och när vi skulle på en veckas fjällsemester så gick jag och klippte mig och även min man, men han går till en annan frisör och dessutom har han inte så mycket hår på huvudet att klippa, men det har jag. Jag har ganska tunt hår så det är en konst att få det att se tjockt och fylligt ut men med rätt frisör så går det att göra underverk, och innan jag fann denna frisör hade jag som så många andra provat många olika salonger men aldrig känt mig så där 100 procentigt nöjd. Det här har jag förstått när jag pratar med vänner och bekanta är rätt så vanligt, och jag brukar då tipsa dem om denna frisör och det är flera av vännerna som har börjat gå dit och alla säger som jag att de är mycket nöjda och belåtna. 

Jag skriver en hel del här i bloggen men just det här har jag inte skrivit om innan så jag tänkte att det kanske kunde vara bra att göra det så att ni får veta om att denna frisör i Linköping finns, och vill ni kanske boka en tid så kan ni göra det inifrån hemsidan så jag stoppar in en länk till den så kan ni klicka er vidare. Med det sagt önskar jag er alla en underbar dag!


Kommentarer är stängda.