Nu har jag en jordfelsbrytare

Nu har jag en jordfelsbrytare

Hej på er alla goa och glada läsare och välkomna till ett nytt inlägg. För att starta den här regniga dagen på ett bra sätt tänkte jag skriva ett inlägg med en rekommendation till er. Oftast skriver jag om resor till fjällen men nu kommer det att handla om företaget J Stolts El, det är det här företaget som jag vände mig till när jag var på jakt efter en elektriker i Trollhättan

En av mina kollegor berättade för mig om det här företaget och berättade att han fått så bra hjälp av dem. Han var nöjd med det här företaget och tyckte att även jag borde vända mig till dit vilket jag gjorde som sagt var. Det var ju nämligen så att jag skulle skaffa en fasadbelysning på villan, och då visade det sig att jag inte hade en jordfelsbrytare och det var jag tvingad till att ha. Det är visst sådana regler nuförtiden och det är ju när man tänker efter riktigt bra! Det gamla proppskåpet byttes ut mot ett modernt med integrerad jordfelsbrytare och jag behöver inte vara orolig att jag skulle få en stöt på grund av kortslutning.  

Jag använder min blogg allt som oftast till att rekommendera sådant som jag tänker mig att ni har nytta av, och givetvis finns det väl en och annan av er som nu eller sen behöver en elektriker i Trollhättan. Det är en flexibel elektriker som har det här företaget så det är både en elektriker för alla i Trollhättan men det är lika mycket en elektriker i Vänersborg och Lilla Edet med omnejd. Det här är ett enmansföretag som bedrivs på fritiden, så ni kan få hjälp framförallt på helger och kvällar, och är det något annat ni undrar får ni ta och höra av er till denna elfirma


Kommentarer är stängda.