Byggföretag i Boden

Byggföretag i Boden

Jag har letat efter en byggfirma och det kan man säga inte var det lättaste att hitta någon. Det är inte det att det inte finns byggfirmor för det finns väldigt många av den varan, bara här i Boden finns det många, och den byggfirma som jag anlitade kändes som ett pålitligt val. Det finns tyvärr många som inte håller måttet och som inte är seriösa och det vill man förstås inte komma i kontakt med någon sådan. Särskilt när man har sett om fuskbyggare i olika teveprogram och även läst om många som råkat illa ut. Jag har ju aldrig vänt mig till någon byggfirma tidigare så jag var noga med att kolla upp några stycken innan jag till sist valde att vända mig till just denna, och dem valde jag tack vare att de fått goda omdömen och dessutom hade både F-skattebevis och var momsregistrerade. Nu vill jag som vanligt vara till så stor hjälp som det bara går till alla mina fina läsare genom att skriva detta inlägg. Det finns så många byggföretag i närheten, en del har fått dåliga omdömen, men en del är bra. 

Jag ville hitta ett byggföretag som inte var för dyrt, så jag hade i åtanke att om de hade både F-skattebevis och var momsregistrerade och inte bara det, de var förmodligen vara bland de billigaste firmorna som jag undersökte och som finns här i denna stad. Det första byggföretaget jag ringde dissade jag redan efter att jag pratat med dem i telefon, och det andra företaget hade betalningsanmärkningar, men när jag hörde av mig till just denna byggfirma i Boden så kändes det rätt med en gång, och de såg till att hjälpa mig utifrån mina behov, önskemål och förutsättningar och jag är mycket, mycket nöjd med allt de gjorde och det kommer säkert ni att bli också.


Kommentarer är stängda.