Så mycket att se och göra i Dalarna

Så mycket att se och göra i Dalarna

Finns det fjäll i Dalarna? Ser att detta är någonting som debatteras och det är väl så att det är en definitionsfråga. Hur högt ska ett berg vara för att kallas för fjäll … ja ja, nu lämnar vi detta för tillfället för att prata om något annat. Det här med sevärdheter i Dalarnas län tänkte jag att jag skulle prata om med er, Dalarna är verkligen ett vackert landskap och jag vill att ni ska komma hit och uppleva allt som finns här, få upplevelser av rang!!!! 

Så här; Sverige är ett långt land och när man ser från norr till söder är det säkert intressant att sevärdheterna i Dalarna egentligen bara är en liten del av vad Sverige har att erbjuda, men det här är en artikel om sevärdheter så jag håller mig till sevärdheter i Dalarna. Om ni kommer hit tycker jag att ni måste se dess skogar för de är verkligen charmiga. Skogarna här är täta och om du gör en utflykt idag eller imorgon kan du till och med ha turen att passera förbi några skogsdjur som rådjur, hare och räv som lever där. De kommer inte alltid ut ur sina gömställen men ibland gör de det och då är det lätt för människor som älskar att fotografera eller filma att försöka fånga dem på kamera eller videokamera. Och inte nog med det, alla har väl sett en dalahäst? Här köper ni den i original och inte billiga kopior i fel färg.

För dig som älskar attraktioner tycker jag att du också ska prova att åka på en äventyrsresa eftersom dessa attraktioner kommer att ge dig mycket mer än bara fina minnen. Det kan vara aktiviteter som bergsklättring eller cykling som alla kan hitta här i Dalarna. Skriv och berätta om ni har något tips på sevärdheter, det vill vi veta, så det så!


Kommentarer är stängda.