Kbt hjälpte mig

Kbt hjälpte mig

Nu vet ni ju om vid det här laget att det betyder mycket för mig att bo i Norrbotten eftersom närheten till fjällen och naturen ger mig sinnesro då jag är mycket ute i naturen. Men i dag ska jag skriva ett inlägg som jag inte visste först om jag skulle skriva eftersom jag lämnar ut mig en del. Men, kan det hjälpa en enda person att må bättre så är mycket vunnet! Jag har blivit hjälpt genom kbt i Luleå, och jag har blivit som en helt annan människa efter att jag under våren har gått en gång i veckan till ett företag som heter Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter.

Där har jag pratat med en psykolog som heter Susanne och det har varit inriktat på att jag ska lära mig att hantera en del ångest som utlöses av vissa situationer, en ångest som varit handikappande och därför är jag så glad att jag tog tag i min situation. Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter är ett företag som vänder sig till dem som tror att de skulle bli hjälpta av kbt i Luleå och mellan tummen och pekfingret så tror jag att det är en hel del av er som skulle ha nytta av att få kbt som en lösning på era problem. Jag borde för egen del inte väntat så länge som jag gjorde, men bättre sent än aldrig som man säger. Det är egentligen lika viktigt att man tar hand om sin psykiska hälsa precis som man tar hand om kroppen. Jag hoppas därför att det här inlägget ska kunna vara till hjälp för er, och så hoppas jag också att ni som känner att denna kbt i Luleå skulle kunna vara någonting för er, tar och hör av er så fort som möjligt till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter. 


Kommentarer är stängda.